Store bogudsalg hos Bog & Idé i morgen

Som faste læsere vil huske har jeg en blog med boganmeldelser, og i den forbindelse var det en stor fornøjelse at få kataloget fra Bog & Idé ind af postkassen i weekenden. Der er rigtig mange spændende bøger til rigtig gode priser hos Bog & Idé fra og med i morgen.

Jeg er, som alle nok har gættet, i forvejen glad for at læse bøger. Bøger på tilbud er derfor dobbelt glæde fordi man på denne måde kan få rigtig gode bøger til en endnu bedre pris end der normalt skal ofres. Gode bøger er tidløse. Gode bøger er kunstværk – en chance for at lære nye forfattere at kende, og læse om nye mennesker i de biografier der udgives.

Mange har frygtet bogens død efterhånden som e-bogen kom frem, og talrige forfattere har frygtet faldende salg efterhånden som bibliotekerne fik nyere bøger på hylderne. Vilkårene er, indrømmet, ændret gennem tiden. Men bogen OVERLEVER, og det er der rigtig mange gode grunde til. En af grundene er, at det er smadder hyggeligt at pløje sig vej gennem siderne altimens nye kombinationer af ord former en ny version af virkeligheden. Ingen bog har nogensinde givet det komplette billede, men mange biografier er kommet præcis så tæt på, at vi der læser ordene bagefter får en fornemmelse af vi kender ‘objektet’ bedre end før.

Det er bogens charme – og den vil overleve uanset hvilke teknologier der kommer. 🙂

Man kan naturligvis godt erkende, at dårlige bøger ikke har mange chancer, for til priserne vi kender her i landet vil folk gerne have kvalitet. Én fiasko kan for en forfatter være dødsstødet, og sådan må det være.

Jeg nyder, som de fleste faste læsere også vil huske, at komme til Frankrig. Dernede er det en naturlig del af store supermarkeder at have bøger i en større sektion af supermarkedet. Ikke alene dyre indbundne bøger, men såmænd også paperbacks. Bogen er ikke et udstillingsobjekt i Frankrig, men en naturlig bestanddel af hverdagen, og det gør også, at det bestemt ikke er ilde at få sin bog udgivet på et ‘billigt’ forlag der udgiver billigbøger. Tværtimod profileres ens navn, og det har forfatterne forstået at drage nytte af.

Vel mødt til årets bogudsalg. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.