XP bruger? Opgradér NU!

hvis du p.t. er Windows XP-bruger, så bør du læse her: http://www.comon.dk/art/223570/derfor-skal-du-udskifte-windows-xp. Det er på høje tid at opgradere til nyere Windows. Om ikke til Windows 8, så som MINIMUM til Windows 7 hvis du gerne vil mindske risici for malware.

I øvrigt et stort tillykke til min næstældste niece, Julie, der i dag bliver 16. Helt utroligt som tiden går stærkt, så håber du får en rigtig god dag.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.