Hvad ville DU tage med på en øde ø?

Det er et af de sjoveste spørgsmål folk kan stille, for mange har slet ikke tænkt tanken igennem før de svarer. Tager du en kogebog med ville du mangle mange af de ingredienser der blev nævnt, for der er jo næppe en Fakta, Lidl eller Netto på en øde ø, vel? Tager du en god bog med har du alligevel ingen at dele inspirationen med, vel?

Omvendt kunne jeg selv godt være nysgerrig nok til at tage mit 3-binds Gyldendals Leksikon med, for derude kunne jeg da nå at læse det helt igennem. Ligegyldigt om jeg fik brug for ordene, men jeg ville da LÆRE noget nyt, og jeg ville være for nysgerrig til ikke at lære det.

Kreativitet, nysgerrighed og inspiration er i hvert fald nøgleord i det famøse spørgsmål. For du skal jo kunne inspirere dine kreative sider, og det kræver en vis nysgerrighed for ikke at ende som en der kedede sig bravt ihjel.

Så mon ikke spørgsmålet i realiteten har noget at gøre med det dovne i de fleste? Hvad er dine tanker om spørgsmålet?

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.