Godt nytår til alle

Så er 2012 ved at være brugt, og der skal derfor herfra lyde et varmt ønske om et rigtig Godt Nytår til alle bloggens læsere. Jeg håber for alle at 2013 må blive et endnu bedre år, og håber I har nydt læsningen af denne blog.

I løbet af 2013 nås de 1.000 indlæg her på bloggen – og tæller man alle de andre blogs jeg vedligeholder sammen (både de danske, engelske og den ene franske) så er vi oppe på knap 3.000 indlæg siden jeg startede denne lille hobby. Det er da også en del… 🙂

Husk, som altid, at I er velkomne til at kommentere, og nyd nu nytårsaften i familiens skød, og pas godt på jer selv og hinanden hvis I skal ud og lege med fyrværkeri på denne aften.

Godt Nytår. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.