Gmx-mailen

Lige en hurtig melding til alle. Hvis du i din adressebog har mailadressen h_blunck@gmx.net stående, så er det nok på tide at opdatere til henrik AT blunck DOT dk. Jeg var lige inde og tjekke mailkontoen på gmx.net, og blev ganske overrasket over de knap 8.000 mails der havde akkumuleret sig på cirka 4 måneder siden jeg tjekkede sidst. Det tal inkluderer så ikke engang alle de mails som GMX selv har sorteret ind i Spamverdacht (som spam jo hedder på tysk).

GMX-mailen var en konto jeg brugte meget indtil jeg fik fat på familiedomænet, og med tiden har denne mailkonto til sidst kun været brugt på ganske få aktiviteter, som jeg i forvejen kun tjekker direkte online. Med andre ord: en forældet mailkonto hvis du skal have hurtigt fat på mig.

Så spørger du: kunne jeg ikke bare lave et autosvar?

Jo, det var en mulighed. Men da antallet af reelle mails endte med at ligge lige under 15 efter den grove sortering, så er der ikke ret meget som er værd at kigge seriøst på. Og det kan i nogles ører lyde en smule arrogant. Det beklager jeg hvis nogen synes. Men det er nu engang et valg at få sin helt egen mailserver via sit webhotel, og jeg er ganske godt tilfreds, for jeg tror de fleste jeg er i løbende kontakt med kender min mailadresse. Og skulle nogen ikke have opdateret, så er muligheden i hvert fald til stede nu.

Godt Nytår. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.