Jul i Kommunen ER god

Som de fleste nok husker skrev jeg før årets julekalendere kom på skærmen om, at det var et spændende projekt, at DR2 i år ville udsende Jul i kommunen. Nu hvor serien er kommet rigtig godt i gang er det på tide at give den 4 store stjerner ud af 5 mulige for virkelig kreativ tænkning.

Først troede det fleste nok Farum lå til grund for ideerne, men senest hvor Fredericias borgmester for nylig har dummet sig, så kommer man nærmest i tvivl om, hvorvidt den slags rammer flere borgmestre når først de får kæden om halsen.

I hvert fald er det en rigtig sjov julekalender for voksne, og jeg håber da også regelmæssige læsere har fulgt med i den julekalender jeg har skrevet også.

Alle læserne ønskes en rigtig glædelig jul. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.