Jul i Kommunen ER god

Som de fleste nok husker skrev jeg før årets julekalendere kom på skærmen om, at det var et spændende projekt, at DR2 i år ville udsende Jul i kommunen. Nu hvor serien er kommet rigtig godt i gang er det på tide at give den 4 store stjerner ud af 5 mulige for virkelig kreativ tænkning.

Først troede det fleste nok Farum lå til grund for ideerne, men senest hvor Fredericias borgmester for nylig har dummet sig, så kommer man nærmest i tvivl om, hvorvidt den slags rammer flere borgmestre når først de får kæden om halsen.

I hvert fald er det en rigtig sjov julekalender for voksne, og jeg håber da også regelmæssige læsere har fulgt med i den julekalender jeg har skrevet også.

Alle læserne ønskes en rigtig glædelig jul. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.