Tillykke til Lasse

Min nevø, Lasse, bliver 14 i dag, og der skal herfra lyde et stort tillykke. 🙂

Hans iver og interesse for IT er musik i mine ører. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne deler mine erfaringer på området, og der er ingen tvivl om, at meget har ændret sig siden jeg købte min første CP/M-computer sammen med min far i 1987, og min første MS-DOS maskine (80286 m/1Mb RAM og 65,5Mb Seagate harddisk).

Dengang var programmering linje-baseret, og objektorienteret programmering kom først i 90’erne hvor jeg afprøvede datamatiker-studiet. Dengang var programmering nørderi, og C++ kom til, og mange ting udviklede sig.

I dag taler vi apps – til telefoner, iPads, iPhones m.v. Med Windows 8 er platformen blevet identisk mellem tablets, smartphones og desktop-pc’er. En spændende udvikling, og det gĂĄr stærkere og stærkere for hvert ĂĄr der gĂĄr.

Det er en spændende udvikling han kan se frem til, og det bliver spændende at se om han på sit felt bliver den nye Zuckermann (med Facebook) eller Steve Jobs (med Apple). Jeg har i hvert fald stort tillid til han kan nå meget langt hvis han bevarer sin nysgerrighed.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.