Så bliver søsteren gift – for tredie gang

I dag bliver søsteren gift for tredie gang. Tredie gang er, som bekendt, lykkens gang. Så det bliver så afgjort spændende. Har fået fri fra skole for de tre børn, så de kommer med til ceremonien. Det bliver faktisk deres første gang, for i den tidligere familie, på morens side, har den slags været arrangementer uden børn.

Meget i modstrid med selve folkekirkens slagord om tømrersønnen der siger: “Lad de små børn komme til mig. Dem må I ikke hindre” – men lad det ligge.

I hvert fald ønskes der en rigtig god dag til både søsteren og min kommende svoger, Brian.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.