Godt tip til Zynga Slingo

Hvis du er Facebook-bruger har du uden tvivl allerede prøvet spillet Zynga Slingo. Det er supersjovt og er faktisk rigtig god afslapning med spændende grafik, sjove udfordringer og alle de elementer de fleste forbinder med et rigtig godt spil på Facebook.

Som du sikkert har bemærket er der baner der er låst indtil du har opnået et vist antal medaljer. Når du kommer langt nok frem i spillet er der steder hvor du kan mangle en medalje eller to for at komme videre til næste bane. Så kan pladen fuld være svær at opnå når du allerede har de første 4 medaljer – en hvor hvert pointtrin samt mønsteret.

Skærmdump fra forsiden af Zynga Slingo

Her er et skærmdump fra forsiden af Zynga Slingo

Så er det faktisk du kan få stor gavn af de daglige udfordringer. Her kan du på den nemme opgave høste en medalje, på den mellemsvære to medaljer og så fremdeles. Med andre ord kan du lynhurtigt komme videre til nye baner UDEN du behøver at købe credits.

Altså et GRATIS og EFFEKTIVT tip for alle som kan lide at spille Zynga Slingo.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.