Amazon – gaven til ham/hende der har alt…

Nu nærmer sig den søde juletid, og som du kan se øverst i venstre side har Amazon gavekort du kan købe til ham/hende der har alt. Amazon er jo en af verdens kvikkeste leverandører af såvel bøger som cd/dvd. Det smarte ved Amazon pakker er jo, at den danske moms automatisk lægges ind og afregnes, så pakker derfra ryger lynhurtigt frem til dig når du bestiller bøger.

Det kan en gavekortmodtager drage stor nytte af. 🙂

Jeg har flere gange bestilt bøger, og været særdeles forbavset over den hurtige leveringstid, sågar hurtigere end lovet – så det er altid en fornøjelse at købe sine bøger ad den vej.

Nu er jeg selvfølgelig også en bogorm. Det er ikke alle der har fire reoler fyldt med bøger, og er godt på vej til den femte… Men bøger er jo hyggelige at sidde med, og altid velegnede til en togtur når/hvis folk respekterer de stillezoner der er i togene.

Når man skal flytte melder tanken sig jo hurtigt om, at man skulle have valgt e-bøger. Det kom jo for et par dage siden at salget af e-bøger her i landet er steget med 58%. Også på det område har Amazon en hel del e-bøger i sortimentet…

Fremkomsten af deres Kindle giver jo direkte kommunikation, så du kan gå i gang med læsningen få minutter efter du har betalt for dine e-bøger hvis du har trådløst netværk der hvor du opholder dig når du køber bogen.

Men absolut værd at anbefale et gavekort til Amazon hvis du er i tvivl om hvilken gave du vil give i år.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.