Tillykke til Patrick med de 9

Stort tillykke til Patrick, som i dag fylder 9. Den lille knægt går til makronerne når det gælder skolen, for han holder fast ved, at han skal være mekaniker når han bliver stor. Det med at blive stor går jo fint, og allerede godt i gang med 2. klasse, så er der masser af gode ting der skal læres.

Her til morgen står den på morgenbord før afgang til skoledagen, og mon ikke han bliver glad for gaverne. Jeg ved det starter med L og er på fire bogstaver. Sidst han var på besøg sammen med sin storesøster og lillebror kom han til at afsløre hvad han også ønskede sig, så jeg har sørme også husket lige præcis den ting han pegede på.

Stort tillykke! 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.