En uges ferie

Nu hvor dagens dagvagt er overstået tager jeg lige en uges ferie. Sidste uge havde jeg en del samlede fridage, og det var smadderhyggeligt. Alene det at få ryddet lidt op, gjort rent i de fjerneste krinkelkroge og set effekten af at samle tingene i vigtigt, mindre vigtigt og smid ud giver overskud og fornyet energi.

Folk der kender mig, ved, at jeg er typen der gerne tager tingene positivt – også selvom vejret ikke er som jeg kunne have ønsket. 🙂

Det var jo fristende at smutte ned til mit nye feriemål, Prag, en gang til, for vejret dernede har vist sig en del bedre end det danske. Men til gengæld har jeg fået flyttet filer på harddisken, ryddet op i de tre resterende kasser der havde stået siden jeg flyttede her til Kalundborg i september sidste år. Altsammen rigtig godt, for NU ved jeg, at det jeg har inden for dørene er vigtigt mens alt det der er røget ud var med til at skabe rod og forvirring.

Derfor er dagens bedste råd til dig, hvis du keder dig lidt mens det drypper uden for, at følge mit eksempel.

God fornøjelse – både på ferie, i oprydning, og i hvad du nu ellers vælger at foretage dig. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.