Andel Apartmany

Som jeg skrev i går var jeg på besøg i Prag, og benyttede mig i den forbindelse af hotellet Andel Apartmany. Det var en rigtig positiv oplevelse.

Værelserne er store, og beliggenheden er perfekt. Cirka fem minutters gang fra metrostationen Andel. Tre husnumre derfra er der i øvrigt en yderst god kineser-restaurant, og deres And Gangpao er perfekt. Denne prøvede jeg den ene dag til frokost, og deres karry kylling er heller ikke at foragte… 🙂

Lige over for busstationen, der ligger under to minutters gang fra hotellet, er der en mindre udgave af Det Gule Marked med en del vietnamesere som sælger solbriller, tasker, bælter m.v. Her kan du gøre en god handel hvis du alligevel har glemt at tage solbriller med, eller mangler et par ekstra boxershorts.

Nogle har i anmeldelserne af hotellet fremhævet enten støjen fra trafikken eller morgenmaden. Til det kan jeg først og fremmest kun sige, at når du vælger at bo på et hotel i centrum af byen, så må det også være naturligt at forvente trafik. Med den perfekte service der er på hotellet kan du stensikkert få et værelse på en højere etage ved at sende en mail til receptionen, og ellers kan du jo glæde dig over, at trafik nu engang er bevis på liv. Morgenmaden er ganske fornuftig, og jeg så ingen problemer overhovedet. Tværtimod er udvalget helt fornuftigt, og til prisen på 48€ i højsæsonen og 32 i lavsæsonen er dette langt under prisen på f.eks. et hotelværelse i udkanten af Paris, så jeg forstår ganske enkelt ikke dem som forventer stor kontinental morgenmad når det som var på stedet allerede var langt større udvalg end det “almindelige” private mennesker stiller frem i deres egne hjem.

Med andre ord: perfekt værdi for pengene (good value for money, som de siger på engelsk), og absolut værd at anbefale hvis du også vil en tur til Prag.

Jeg er i hvert fald slet ikke i tvivl. Jeg vil bruge dette hotel også til fremtidige besøg til byen. Santosky 20 er min adresse når jeg tager derned. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.