Enhedslistens årsmøde

Enhedslisten holder årsmøde, startende kl. 15 i dag. Jeg har skrevet et indlæg på min politiske blog hvor jeg indleder med ordene:

Enhedslisten holder årsmøde i denne weekend. Politiske kommentatorer har allerede været fremme med påstande om, at hvis Enhedslisten holder ord, vil de miste indflydelse efter et valg, fordi Lars Løkke Rasmussen kommer til magten igen.

Intet kunne være mere forkert!

Læs resten på selve bloggen: http://politisk-blog.blogspot.com/2012/05/enhedslistens-arsmde-denne-weekend.html.

God weekend til alle læserne. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.