Steve Jobs biografien

Jeg er nu nået en fjerdel gennem biografien om Steve Jobs, grundlæggeren af Apple. Det er noget af en oplevelse. Mange iblandt os ville anse ham for at være et ikon i dårlig ledelse – på det personlige plan. Hans manglende medfølelse for andres situation når han stillede nærmest umenneskelige krav til deres tid og engagement ville skræmme de fleste.

Samtidig kan jeg heller ikke undgå at bemærke hans absolutte geniale mål, som er hele grunden til markedsFØRENDE produkter vi alle benytter i dag. Alt lige fra udpakningen til designet og letheden med hvilken vi i dag kan bruge Apples produkter påviser, at Steve Jobs VAR unik.

Jeg læser videre i biografien mens jeg ser frem til at skrive en anmeldelse af bogen. Hver side giver et unikt indblik i et hidtil ufortalt kapitel i computerhistorien, og ser du bogen, så køb den. Jeg har allerede lært mere om virksomheden hvis produkt jeg første gang faktisk så helt tilbage til 1990 da jeg så en Mac Classic oppe i Sverige.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.