Strøtanker om at tjene penge på nettet

Som alle regelmæssige læsere ved, vedligeholder jeg bloggen Tjen penge på nettet – i din fritid, hvor jeg de seneste snart 5 år har skrevet 535 indlæg om mange forskellige emner, der relaterer sig til det at tjene penge online. Igennem årene har meget været seneste nyt, såsom bannerreklamer hvor leverandørerne/bureauer ikke betalte til tiden, ændringer og gode tricks til placering af Adsense reklamer m.v.

Da denne blog startede var vi få der beskæftigede os professionelt med emnet. En del danske skribenter var fokuseret unikt på nichen søgemaskineoptimering, men senere kom der også et hæfte om emnet – udgivet på forlaget Libris, skrevet af min gode veninde, Britt Malka.

Der er sket meget siden dengang, og i dag er det blevet langt mere accepteret, at forfattere går uden om de etablerede forlag, og sælger deres e-bøger eller trykte bøger direkte som f.eks. Print-On-Demand, der kendes på forlaget Lulu.

Om nichen kan siges, at det er IKKE et bliv-hurtigt-rig område. Det kræver indhold på blogs af en vis kvalitet at ramme dette segment, for indholdet på mange sider er – for at sige det ligeud – af en manglende kvalitet. Jeg har set talrige temasider som slet ikke er af samme lødighed som min blog om emnet. Folk der hopper på den galej, og tror de kan score en hurtig gevinst uden at gøre en indsats bliver skuffede. Men de kan ikke påstå de ikke har været advaret, for de seriøse skribenter har alle bakket op om, at det er indholdet på blogs der er KONGEN.

Kvalitetsindhold kan bruges til noget – og det kan du tjene penge på.

Gennem tiden har ganske få købt mine e-bøger. Ikke derfra jeg har hentet de ekstra kilo på kroppen, men udviklingen er sat i gang, og denne og andre blogs fortsætter, for jeg nyder jo at dele indholdet med dem som læser med.

Alle ønskes en rigtig god uge. Nu nærmer vi os årets femte måned, og sommeren er på vej. Det er værd at glæde sig over. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.