Fordelen ved den store iPad skærm

En af de indlysende fordele ved en Apple iPad skærm er hvor mange ikoner der rent faktisk kan være på forsiden. Jeg har i den forbindelse taget nedenstående skærmdump:

Forsiden af min iPad
Forsiden af min iPad

Når der sammenlignes med iPhone, som i øvrigt også er behagelig, så må det siges, at iPad‘en indeholder en del fordele. Den vejer ikke meget, og når du har købt et af de farverige omslag fra Apple, som sidder fast på iPad med magnet, så tænder skærmen straks du pakker den op.

For at sige det ligeud: gennemført design med fornuftig surf på internet direkte via det trådløse internet jeg har i lejligheden, og absolut komfort.

På flere måder føles det som at have en bærbar ved hånden. Altså også kun næsten, for flere systemer kan ikke genkende de filer du f.eks. har i din Kamerarulle som billeder taget på din iPad kaldes. Der er der, for at sige det ligeud, nogle mangler, som Apple ikke har taget højde for – også selvom de står bag både iPad samt den indbyggede Safari-browser.

Til prisen er iPad blandt de mest geniale tablets, og selvom Medion også har lavet en tablet – der sælges i de lokale Aldi-butikker – også er en fin tablet, så er der altså bare lige den ekstra kvalitet i iPad, som i hvert fald tiltalte mig da jeg sad med overvejelser om hvad jeg skulle vælge.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.