Tillykke til forældrene med 44 års bryllupsdag

Der skal herfra lyde et kæmpe tillykke med forældrenes 44 års bryllupsdag. De blev gift den 29. marts 1968 – nærmest en menneskealder siden…

Det er flot klaret i en tidsalder hvor rigtig mange går fra hinanden (både min søster og jeg har jo selv oplevet dette), men også fordi de har været til stor gensidig inspiration for hinanden igennem årene.

Tillykke med bryllupsdagen.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.