Når nok er nok!

Der er områder her i livet hvor vi alle bliver nødt til at sige: “Nu er det nok!” Vi hørte det da Gitte Seeberg forlod de Konservative for at være med til grundlæggelsen af Ny Alliance – det vi i dag kender som “Liberal Alliance”. Vi kender det sikkert også alle fra venner der pludselig ikke mere er venner. Når vi bliver taget ved næsen er der mange iblandt os, som qva vores opdragelse og skoling forsøger at være venlige. Men der ER et tidspunkt hvor tålmodigheden ER sluppet op, og så er det vigtigt at sige fra.

Siger vi ikke fra, så ender vi som karklude i samme stil som tøffelhelten som finder sig i alt.

Siger vi fra bliver vi måske opfattet som “dumme svin”…

Men lad os erkende fakta lige fra starten af. Vi var nok endt i kategorien alligevel, for nogle gange er der bare nogle mennesker der trækker FOR lange veksler på vores tålmodighed.

Lad det være slut med at nøjes. Har du alt for længe fundet dig i alt for meget, så er dit første skridt frem mod frihed, at du lærer at bruge konsekvensen før eller siden.

En sjov statusopdatering på Facebook sagde engang: “Hvis kvinder regerede verden ville vi ikke have krige, men en del kællinger som ikke talte sammen.” Ordet kælling er ikke det sødeste, men personen sagde på engelsk “bitches”, så det er den rigtige oversættelse af opdateringen.

Hvad er værst – krig eller at folk bare holder sig væk?

Krig koster menneskeliv – og har reelt ingen vindere, for alle, især civilbefolkninger, ender som tabere.

Derfor må det i sidste ende være bedre at ignorere folk der tager r*ven på én frem for at forsøge – nogle gange igen og igen – at rette op på noget som bare ender galt alligevel.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.