Tillykke med de 70

Der skal herfra lyde et stort tillykke til Harry Blunck, vores far, der i dag fylder 70. Nu starter 4 dages godmodigt drilleri fra morens side med hensyn til hvor gammel han er, indtil den 25. oprinder, og realiteten indfinder sig… 🙂

Et aktivt liv med mange forskellige opgaver har efterhånden rundet en masse gyldne erfaringer, og da de snart har været gift i 44 år, så har der afgjort været gang i tingene. To børn, syv børnebørn m.v.

Stort tillykke herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.