Apple udstyr er bare bedre

Når folk har spurgt mig hvorfor jeg er så glad for Apples produkter, så er mit svar ofte – kort og enkelt – fordi Apple udstyr bare er den tand bedre. Garantimæssigt er der stadig udfordringer i det faktum, at Apple ikke overholder det danske krav om 2 års garanti. Men generelt er brugervenligheden bare i top når det gælder f.eks. tilføjelsen af en MacBook til dit netværk eller integrationen mellem en ny iPod og din iPhone til din computer. På engelsk vedligeholder jeg bloggen Henrik Blunck LOVES Apple Mac fordi det hver gang fascinerer mig at NÅR Apple laver nye produkter så er det bare udstyr der virker.

HVIS din router er opsat rigtigt, og hvis din printer fungerer ordentligt, så er det noget af det nemmeste at få din Mac til at spille sammen med dit eksisterende udstyr. Faktum, uanset om folk kan lide at høre det eller ej.

Indrømmet, kan du sagtens finde billigere maskiner. Faktum jeg gerne erkender.

Men du finder aldrig så brugervenligt et styresystem som Apples MacOS X. Eller iOS styresystemet til din iPhone. At andre synes bedre om Symbian eller Android er deres valg. Det må de gerne mene, men selv de mest kritiske anmeldere af it-udstyr erkender jo blankt, at konkurrencen på smartphones ER hård, fordi alle måler kvaliteten set i forhold til netop Apples iPhone.

Med andre ord, er Apple lykkedes med at brande deres produkter godt, for folk er begyndt at se lyset i forhold til de produkter Apple frigiver.

Faktisk morer det mig en del, for nogle gange ser jeg folk diskutere om folk skal købe sig en iPhone på f.eks. Facebook. De argeste modstandere har ikke ret mange reelle argumenter imod købet af en iPhone, og enhver der så reelt har brugt en iPhone ender med at blive positive over for telefonen, netop fordi den kan så meget andet – og mere – end andre telefoner.

Hvis du endelig ER tilfreds med andet end en iPhone, så kan du også altid bevare din telefon og så supplere med en iPod Touch f.eks., og ad denne vej bruge de samme apps som folk med iPhones bruger, og så vil du lynhurtigt opdage, at apps er et fantastisk univers med masser af genveje til lettere brug af både Twitter, Facebook, nyhedskilder som Børsen, Berlingske, TV2 m.fl. En slags kompromis for dem som ikke vil ofre 4 kilo på en telefon, og for de 1.499,- du betaler for den billigste iPod Touch får du et genialt værktøj med suverænt kamera m.v.

Men svaret er stadigvæk, uanset om folk kan lide det eller ej, at Apple udstyr bare ER den tand bedre end alt det andet. Det er brugervenligt og det fungerer.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.