Tillykke til Joachim og Marie

Der skal lyde et stort tillykke til Prins Joachim og Prinsesse Marie med ankomsten af den lille nye prinsesse. Det er altid en stor dag når der kommer nye børn til verden, og det fortjener stor ros at prinsen viste god humor i sit interview på TV2. Godt overskud, og naturligvis fair, at han ikke 1½ time efter fødslen ville delagtiggøre om der er planer om yderligere børn.

Nok er Schackenborg stort, men der skal jo også både være tid og plads til alle børnene såvel tidsmæssigt som på alle andre måder. Det er jo ikke alle der gider tage stort kørekort for at skulle fragte unger rundt i kæmpebusser, vel? 🙂

Stort tillykke til Kongehuset. Nu er der 8 børnebørn for vores Dronnings vedkommende. Pænt resultat må vi sige – og statistikken er pæn i forhold til den gennemsnitlige familie. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.