Fredag den 13.

I dag er for nogle en rigtig ulykkesdag. Traditionelt vækker fredag den 13. de værste forventninger hos nogle, hvorimod det for andre er en helt normal dag som i går eller forgårs.

Inden for it-verdenen var der mange vira designet omkring fredag + 13. dag i måneden, men efterhånden er det nok gået op for de fleste, at en god antivirus løsning er den bedste måde at være på nettet. Alle er jo online – og det er bestemt en god ide at finde sig en fornuftig løsning på at undgå virus. MSC Security Center er den løsning jeg har valgt efter jeg i mange år ellers havde brugt AVG Antivirus.

For Natachas vedkommende er det i aften hun holder fødselsdag for skolen, og det er et lille forskud på hendes 10 års fødselsdag, som jeg ønsker tillykke med her på bloggen søndag kl. 0:01 med et par ord om de tanker det vækker, at hun nu når sin første runde dag. Takket være WordPress er det jo muligt at skrive forud for sin tid, hvilket jo er helt genialt for en person som mig, der arbejder på de mest vanvittige tidspunkter af døgnet… 🙂

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.