Har du fået nok julemad nu?

Nu er de fleste julefrokoster sikkert ved at sætte sig spor på sidebenene, og ugebladene skal i det nye år nok sætte fokus på mirakelkurene som kan få fedtet væk på nærmest mirakuløs vis. Stensikkert med løfter om, at du ikke behøver dyrke nogen motion, og knap behøver løfte en finger, fordi den nye mirakelversion løser det hele for dig…

Så fiser folk ud og køber kosttilskud for en masse penge – altsammen velvidende, at der kun findes én ting der virker. What comes in either goes out or stays in. Det der kommer ind skal enten ud igen eller bliver inde… 🙂

Nu kan vi se frem til den første nytårstale fra en kvindelig statsminister, for vi fik jo, som bekendt, Helle Thorning-Schmidt som statsminister ved seneste valg i september. Uanset alle de dårlige sager der har været, bliver det et historisk øjeblik.

Historiske øjeblikke har der allerede været mange af. Storebæltsbroen der forbandt landet, Øresundsbroen der forbandt os med brodernationen Sverige, og snart også en Femern-tunnel der vil forbinde os med tyskerne. Det er blot ét område. Der har været mange andre, og det er en spændende tid vi lever i. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.