Den hvide jul lader vente på sig…

Udsigten til den hvide jul lader vente på sig når man kaster et blik på DMIs side for Vetsjælland. Nu håber jeg så bare ikke at folk har ventet med at smide vintersutter på deres biler, for januar og februar kan godt blive meget kolde måneder nu hvor efteråret kom ganske sent i år. Det er vigtigt at huske, at temperaturerne er encifrede, og sommerdækkene BØR for længst være sat i skuret…

Ikke desto mindre vil vi stensikkert høre om uheld når den første sne rammer landet, for det er nærmest fast tradition at nogle vil spøge med helbreddet. Ikke for at være en lyseslukker, men desværre har historien vist sig at gentage sig – til stor irritation for autohjælp og andre aktører i gennemførelsen af de trafikale forhindringsløb der opstår hvert år.

Herfra skal der lyde et varmt ønske om en god jul til alle bloggens læsere. Jeg vil vende tilbage med en artikel imellem jul og nytår, og kan da varmt anbefale du i mellemtiden får kigget på præsentationen af alle mine blogs hvis der var nogle af artiklerne du ikke nåede at læse. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.