Artikel nr. 840 her på bloggen

Nu mangler der kun 160 artikler i at jeg har nået at skrive i alt 1000 artikler her på bloggen. Dette er nemlig artikel nummer 840 der skrives. Ikke så tosset når jeg tænker på hvor skeptisk jeg var ved dette med blogning før jeg kom i gang. Det har været spændende at skrive artiklerne, ligesom jeg håber, at I der læser bloggen også har fået en del ud af det jeg har delt.

Jeg gennemgik for nylig bloggens artikler, og fandt til min store overraskelse ud af, at der ikke var nogen gentagelser – men naturligvis artikler der supplerede hinanden. Alle tidløse i den forstand at principperne der blev skrevet for to-tre år siden stadig er gældende. På den måde er bloggen både en dagbog, men samtidig også en kæmpe vidensbank med alle mulige oplysninger som alle kan bruge.

Hvor langt er du selv nået med din blog [eller dine blogs, hvis du skriver flere)?

I denne weekend har jeg vores tre dejlige børn på besøg, så fortvivl ikke hvis din kommentar ikke straks kommer igennem. Søndag aften kigger jeg på kontrolpanelet hvis nye læsere har fundet anledning til at skrive en kommentar. Jeg håber alle vil benytte sig af lejligheden til at skrive en kommentar engang imellem, for det er altid rart at følge med i de tanker en artikel sætter i gang hos læserne.

God søndag til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.