Så kører bloggen på WordPress 3.3

Så kører bloggen på WordPress 3.3. Jeg lovede, at holde alle opdaterede med hvornår opdateringen udkom, og der er kun ét at sige: husk at opdatere straks. Det er gratis, hurtigt og nemt. 🙂

Som alle WordPress-brugere vil vide, så er der altid nyt guf på programmet når der udkommer en opdateret version af denne WordPress software.

Så før du glemmer det, så husk at logge ind på din blog, så du også kan være med på moden. En opdateret blog er grundlaget for den bedste oplevelse, og gør det nemmere at lave nyt indhold.

God fornøjelse 🙂

Husk: hvis ikke du allerede kender til WordPress, så er der stadig WordPress Unleashed til salg. Et super videokursus til kun $47, som i 13 videoer beskriver alt hvad du bør vide for at komme godt i gang som blogger.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.