Shop & Spar

Shop & Spar er stedet hvor du kan finde sparetips om alt mellem himmel og jord. Lige fra gode ideer når du skal ud og handle til hvordan du sparer på forsikringer og banken. Ganske som bloggen Genfind kontrollen over dine penge så er der her rige muligheder for at drage nytte af ordsproget: “Hvad der er sparet det er tjent – skattefrit!”

Shop & Spar var blandt de første Blogger-blogs jeg oprettede, og hver gang jeg havde overvejet at droppe den, så er der kommet nye ideer til hvordan du kunne spare flere penge. Faktisk burde den være iblandt bogmærkerne hos alle læserne, for der kommer nogle gange nogle genialiteter, når jeg selv skal sige det. 🙂

God læselyst på bloggen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.