Find passionen og jobbet

Find passionen og jobbet er bloggen for alle som gerne vil genfinde passionen i deres liv. Faste læsere af min private blog vil vide, at jeg er stor tilhænger af passionscoach Pernille Melsted, aom bl.a. har skrevet bøgerne Find din passion og Udlev din passion.

Der er mange måder at dyrke sin passion. Du kan dyrke den i dit arbejde og du kan dyrke den i din fritid. Jeg har valgt at dyrke min passion for at skrive i min fritid, men kunne på sigt godt finde på at dyrke denne på fuld tid. Det at skrive tager tid. Det du læser på ganske få øjeblikke i en kondenseret artikel på en blog tager XX antal sekunder, men researchen der går forud kan sagtens tage lang tid.

Det gælder f.eks. anmeldelser af bøger, der jo kræver læsningen af HELE bogen, men måske kun et par hundrede ord når bogen skal vurderes og anmeldes…

Det er et område hvor mange er forvirrede. Et job har du for at betale regninger – der skal jo penge i kassen, som jeg også kom ind på i går med præsentationen af Genfind kontrollen over dine penge. Du kan altid søge et andet job MENS du har et fast arbejde, og så glæde dig ved at du er i gang med rejsen for at finde netop det du brænder for.

Ved at synliggøre hvordan du finder vejen til et nyt job håber jeg at give folk stof til eftertanke om hvordan de kan forbedre deres arbejds- og livsglæde, og selvom bloggen er ny (indtil videre under 10 indlæg), så vil også denne blog få mange flere artikler i løbet af 2012.

God læselyst på bloggen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.