Tillykke til Heidi, der i dag fylder 36

Så bliver min søster 36 i dag, og der skal herfra lyde et stort tillykke. Hun har gennem årene haft en stor passion for heste, og hvis ikke du allerede har læst hendes oplevelser med Ansager Dyrehospital, så vil det da være en god anledning til lige at læse om erfaringen herfra: http://www.blunck.dk/ansager/.

Hermed et lille flag på dagen

Jeg er sikker på hendes 4 dejlige unger nok skal sørge for at forkæle hende på dagen, og håber da vejret vil være med dem på denne dag. Stort tillykke. 🙂

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.