Derfor vinder Se & Hør eller Her & Nu

Når det gælder købet af ugeblade er udvalget stort, og jeg har “testet” de følgende fire varianter:

  • Se & Hør
  • Billed Bladet
  • Kig Ind
  • Her & Nu


Billed Bladet og Kig Ind
Medmindre du står og mangler den ideelle tøjgave til kæresten så vil jeg ikke anbefale en mand at købe Kig Ind. Det er stensikkert et pletskud for kvinder, men det er et meget smalt segment de går efter. Til gengæld er tv-programmet bedre end f.eks. Billed Bladet, så det kan så kompensere, hvis du alligevel kun skal bruge et tv-program…

Billed Bladet er afgjort for royalt til min smag, og en sjælden gang kan det godt synes som om redaktionen går med skyklapper i forhold til deres reportage af alt royalt stof.

Se & Hør og Her & Nu
Så afgjort mine favoritter, både når det gælder tv-program og indholdet der bringes. Kryds og Tværs delen mangler afgjort, hvilket også får mig til at købe Hjemmet, men indholdsmæssigt kan Her & Nu sagtens bruges – og prisen på Se & Hør er noget pebret til sammenligning.

Når alt kommer til alt handler ugeblade om valg. Mit valg er i hvert fald tydeligt, men jeg vil da gerne læse kommentarer fra dig. Hvad er dine favoritter på markedet?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.