Frikadeller på syv spændende måder

I dag vil jeg gerne dele en samling opskrifter med jer, og det spændende ved frikadeller på syv spændende måder som var at finde på Hjemmet’s hjemmeside er jo, at du selv vælger hvilken type kød du laver dem af.

Personligt synes jeg bedst om hakket kyllingekød, men du kan jo også vælge kalv, kalkun eller hvad du nu foretrækker. I hvert fald er der eksotiske muligheder, og jeg garanterer, at der er opskrifter du ikke kender i forvejen. Jeg fandt i hvert fald et par nye, som jeg derfor synes jeg lige så godt kunne dele med dig.

God appetit.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.