Tøjeksperten – så nemt kan det gøres…

Jeg stod i en akut situation i dag hvor der var gået hul på et par jeans, og jeg må erkende, at Tøjeksperten har gjort noget helt genialt med deres webshop. Som de fleste vil vide har butikker i forvejen en masse pakker der drønner fra centrallagre til lokale butikker – og ofte sker transporterne alligevel separat. Det er så i Tøjeksperten omdannet til at du som kunde kan sidde direkte i hjemmet og bestille dine varer, og ved køb over 300,- får du varerne leveret direkte til døren, fragtfrit via GLS.

[Til de skeptiske læsere: Nej, jeg får hverken direkte, eller indirekte, kommission for at skrive positive artikler her på bloggen. Jeg er bare en glad, og tilfreds, kunde. :-)]

Det er supersmart tænkt, for normalt skulle jeg med bussen til min lokale tøjekspert i Høng, som er favoritbutikken pga deres gode service, men her kunne det hele klares direkte via webshoppen.

Ved at sætte ét kryds i feltet at du ønsker at være bonus-medlem får du endda 3% – det blev i mit tilfælde til 10,50 ved købet af to par jeans (et par i sort og et par i blå) til 350,-. Hvad der er sparet det er som bekendt tjent – skattefrit…

Supergodt gået, og stor tak til Tøjeksperten. Fortsat god weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.