Google’s 13 års fødselsdag

Hvis du kigger på forsiden af Google, vil du i dag finde ud af, at de har 13 års fødselsdag. Google blev startet i 1998, som vi kan læse på Wikipedia. På 13 år er det lykkedes at gøre en søgemaskine VERDENSKENDT. Noget af en bedrift i en tid hvor vi knapt kan huske hvem det nu var der spillede med i filmen “Diktatoren”, medmindre du, som jeg, er en vild Charlie Chaplin fan… 🙂

I gamle dage søgte vi i databaser. I dag Googler vi.

Hvordan verden vil se ud om et årti aner vi intet om, for verden skiftede faktisk voldsomt dengang Google kom på markedet. Før var det Altavista eller Yahoo folk brugte – nu er det Google. Selvom Bing forsøger at gøre dem rangen stridig, så er der lang vej endnu før vi begynder at Binge. De fleste Googler stadig…

Stort tillykke til Google med fødselsdagen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.