14 år siden Lady Di døde

I dag er det 14 år siden at Lady Di – prinsesse Diana af Wales – døde i en alt for tidlig alder. Som før beskrevet her på bloggen så var hun en kvinde som rørte mange menneskers hjerter. Hun omdannede et gammelt og noget gråt engelsk kongehus til noget helt fabelagtigt. Misundet af hendes daværende mand, Charles, og ilde behandlet i levende live af pressen, men altid positiv og motiverende for hendes omgivelser.

Æret være hendes minde…

[Opdatering – 17/3-2016: Nu hvor det snart er tyve år siden må vi bare konstatere, at prinsesse Diana virkelig var speciel og unik. Min niece spurgte fornylig, da hun og hendes forlovede kiggede forbi sidste weekend, om hvem hun var da hun så mine fire bøger om hende på reolen. Hun har – ganske naturligt – ikke noget forhold til hendes person, da hun blev født to år før prinsessen døde. Det var en helt speciel kvinde, og på mange måder er det tragisk, at hendes død stadig de facto er uopklaret. Ganske som med JFK-mordet i 1963, så opstår der myter når det fornemmes, at der er mere i sagen end man vil oplyse…]

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.