Antal dage mellem datoer

Jeg har ofte måtte lede efter et system til at fortælle mig hvor mange dage der er mellem to datoer. Det er næsten altid nødvendigt at lave en Google-søgning, og så tænkte jeg, at du måske stod med et lignende problem, og derfor ville jeg lige dele linket med dig: http://www.msevans.com/epilepsy/daysbetweendates_dk.htm.

I dag hvor dette indlæg udkommer er jeg for eksempel 14.013 dage gammel. Det lyder jo voldsomt når det omregnes til dage, men endnu værre når det omregnes til sekunder, for så er jeg jo over 1,2 milliarder sekunder. Når vi så bagefter tænker på hvor mange gange vores hjerter slår, ja, så er det et fantastisk lille organ vi alle har i venstre side af brystkassen, undtagen dem som har det i højre side, naturligvis. 😉

Husk at du kan tilføje linket til dine favoritter så du har det ved hånden næste gang du skal beregne antallet af dage mellem to datoer. God weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.