Om fire måneder er det første juledag

Om fire måneder er det første juledag – en tanke de fleste af os ikke tænker over her hvor sommeren går på hæld. Ikke desto mindre er det et faktum. Der er kun knap 4 måneder tilbage af året 2011. Et år der på mange måder har været spændende. I det politiske har der været mange nyheder, hvoraf de fleste knap er værd at beskæftige sig med bagefter. Det opmuntrende er så også, at der om maksimalt 3 måneder afholdes folketingsvalg. Vi får at se om efterlønnens afskaffelse får dem med likviditetsproblemer til at stemme blå – også selvom de fleste sikkert gerne VILLE kunne gå på efterløn.

Vi skal nytænke mange ting her i landet, men hvordan kan vi nytænke noget som helst hvis vi ikke sætter en kurs for vore handlinger? Det er vigtigt at sætte sig mål, og så følge op med handling.

Hvor meget handling har DU f.eks. gjort i forhold til de nytårsforsæt du satte for 2011?

Har du haft succes med et jobskifte, en ny uddannelse, en bog du ville skrive, en blog du ville begynde at skrive eller noget helt andet? Del det gerne her på bloggen.

Jeg vil gerne motivere andre, og en del af dette handler om at lytte til sine læsere. Ordet er derfor frit. Lad høre hvad du tænker nu hvor det om fire måneder er første juledag. Har du nye mål du vil nå i 2012? På forhånd tak for din kommentar. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.