Det snarlige valg

Nu begynder det at blive rigtig spændende, for det snarlige valg kommer nu før end vi aner det. Vi er mange der har glædet os til chancen for at stemme den nuværende regering helt hjem. Men samtidig er det spændende fordi der i dansk politik er to væsentligt forskellige kurser landet kan tage.

Vi kan forsøge at spare os rige, hvilket aldrig er lykkedes for nogen nation endnu.

Langt bedre er kursen hvor vi skaber vækst, men ikke vækst for enhver pris. Vækst der alene baseres på gyldne bundlinjer og bonuschecks er ikke reel vækst, men talfifleri. Vi skulle gerne komme frem til en kurs hvor alle får det godt, og hvor den danske smålighed forsvinder.

Vi er så langt nede i lortet lige pt at det nærmest er til grin. Angiveri og rygtedannelse er over alt. Ikke noget kønt syn når vi betragter landet udefra.

Vi vil aldrig vokse os store ved at isolere os, men tværtimod ved at favne ud mod vore naboer og danne alliancer på tværs af kulturer og særegne egenskaber. Vi skal, for at sige det ligeud, lære at SUPPLERE hinanden med hver vores stærke sider frem for at betragte alting med egoistiske briller.

Så vil vi få et Danmark vi kan være stolte af, og derfor stemmer jeg socialdemokratisk ved det kommende valg.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.