Fladskærme – godt råd når du skal finde din fladskærm

Når det gælder køb af fladskærme, så har jeg opdaget en ting jeg lige vil dele med dig der måske står og skal ud og finde dig en fladskærm. Jeg undrede mig nemlig over belysningen var en smule anderledes når den kom hjem i forhold til når den står i butikken, og jeg fandt ud af hvorfor.

Under selve indstillingen er der et menupunkt på vores Thomson 32″ der hedder “Sted” som kan sættes til enten Hjem eller Butik. Når denne indstilling står til Butik så er billedet langt LYSERE og KLARERE end når det står til Hjem. Så hvis du synes billedet var bedre, så skal du i hvert fald i gang med lidt justering af dine indstillinger for at få den samme billedkvalitet på din fladskærm.

Skærmen kan jo sagtens vise det, og det handler derfor om justering. Men det kan godt være lidt frustrerende hvis ikke du er opmærksom på hvorfor der er en stor forskel mellem billederne du lige så da du var nede i den lokale afdeling af f.eks. Elgiganten, og så når du pakker fladskærmen ud af papkassen og fjerner flamencoen…

Alle ønskes en god søndag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.