SEO for ALLE udkommet

Så er svendestykket klart. SEO for ALLE er hermed udkommet, og udgives hermed helt GRATIS. Du kan hente SEO for ALLE ved at klikke på titlen.

Som sagt ovre på bloggen SEO for begyndere konkluderede dette indholdet på den blog. Det er ikke alle indlæg der er kommet med i e-bogen, men du har nu adgang til en systematisk rapport som på 29 sider giver dig muligheden for et godt overblik over hvad der skal til i din egen søgemaskineoptimering af dine sider.

Du er velkommen til at printe PDF’en og give den videre til familie, venner og bekendte, der kunne have gavn af dette. Det eneste forbehold der tages er at du ikke må ændre teksten. Jeg forbeholder mig stadig retten til at udgive materialet på andre sprog, men skulle du være interesseret i at udgive dette på et sprog som IKKE er enten fransk, engelsk eller tysk kan du skrive en mail for at vi kan aftale en fornuftig mulighed for at dele teksten.

Mit svendestykke skulle gerne give et overblik som du kan bruge, og jeg håber hermed at have viderebragt min viden i en form, som du kan bruge.

Linket til e-bogen kommer lige en sidste gang:

SEO for ALLE

God weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.