Ramt af rosen igen

Så er jeg desværre ramt af rosen igen. Jeg blev også ramt af dette i december 2010, og måtte dengang igennem to penicillin-kure. Det er en underlig lidelse, for benet hæver voldsomt med et klart identificerbart svuulmende sår, som bestemt ikke er sjovt at skulle igennem.

Men så kan man da i det mindste glæde sig over, at vi i den vestlige verden fandt medicin som kunne hjælpe kroppen med at fortrænge denne sygdom. Omend det er svært at forholde sig i ro når det er påtvunget. På dét område er vi mennesker nogle underlige størrelser, ikke sandt?

God søndag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.