Testcenteret i Thy i et lidt større perspektiv

Jeg kom lige til at lave et lille videocast, som du kan se her, der sætter testcenteret i Thy i et lidt større perspektiv:

NB: Bemærk, at jeg fejlagtigt kom til at sige det kun var Mercedes 220 der var godkendt til taxa. Jeg ville faktisk linke til godkendte modeller her under artiklen og fandt i stedet ud af, at også f.eks. 350 er godkendt – udover en masse bilmodeller fra andre producenter. Jeg har drillet min gode ven, der stadig kører taxa, med at jeg begik en fejl ved at stole på ham… Listen kan ses her på linket ved at klikke på prislisten, som giver en samlet oversigt: http://www.pchristensen.dk/Taxi/Nye-taxier/Godkendte-taximodeller/C-Klasse-Stationcar/Brochurer-Prislister.aspx.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.