Testcenteret i Thy i et lidt større perspektiv

Jeg kom lige til at lave et lille videocast, som du kan se her, der sætter testcenteret i Thy i et lidt større perspektiv:

NB: Bemærk, at jeg fejlagtigt kom til at sige det kun var Mercedes 220 der var godkendt til taxa. Jeg ville faktisk linke til godkendte modeller her under artiklen og fandt i stedet ud af, at også f.eks. 350 er godkendt – udover en masse bilmodeller fra andre producenter. Jeg har drillet min gode ven, der stadig kører taxa, med at jeg begik en fejl ved at stole på ham… Listen kan ses her på linket ved at klikke på prislisten, som giver en samlet oversigt: http://www.pchristensen.dk/Taxi/Nye-taxier/Godkendte-taximodeller/C-Klasse-Stationcar/Brochurer-Prislister.aspx.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.