En kanin fortjener også anstændighed

Vi blev ganske forbavsede da vi hørte, at det var første gang den dyrlæge vi gik til med vores kanin, Dumbo, skulle operere for en udposning. Flertallet vælger åbenbart at aflive dyret frem for at ofre en operation til cirka 1.600,-… Vi mener en kanin også fortjener anstændighed – og vi afliver da ikke en sød kanin alene fordi han er så uheldig at få en udposning ved sit venstre ben. Udposningen var godartet, og det formodes ikke at komme igen. Dumbo var hurtigt på benene, og rigtig glad for at komme ovenpå igen.

Det er slet ikke et alternativ at vælge en aflivning af en kanin som har skabt glæde på sin måde som del af familien for at spare en tusse.

Hvordan kan vi danskere prale af at have overskud i samfundet hvis vi ikke gider tage os ordentligt af vores kæledyr? Vi er rystede og vil da gerne høre hvad jeres holdninger til jeres kæledyr er.

Alle ønskes en rigtig god uge. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.