1. juli – halvvejs i 2011

Så nåede vi til årets 182. dag, nemlig den 1. juli. I skuddag ville dette være præcis halvvejs i året, men der er stadig 183 dage til vi fejrer nytår. Vi er halvvejs i 2011, og det bør vække til eftertanke hos de fleste.

Hvor mange af dine nytårsforsæt har du holdt? Er der succeshistorier du har gået og glemt siden sidste nytår? Eller måske ting du er blevet opmærksom på, som burde tages hånd om – i hvert fald inden året er omme?

Det bedste råd at give på dette tidspunkt af året er naturligvis at nyde sommeren. Glæd dig over alle de gode ting her i livet, og husk, at der altid er plads til at glæde andre mennesker i din omgangskreds. Juli er en af de lange måneder, og heldigvis en varm en af slagsen sammen med august. Først derefter begynder temperaturen så småt at dale, og vi bliver påny mindet om hvor dejligt det KUNNE være at bo i Australien, på Gran Canaria eller andre steder hvor de ikke har frost som her i landet.

Alle kan godt begynde at glæde sig, for i dag er der risiko for stort kortkaos ved betalinger med kreditkort. Hvis du tager ud og handler de næste par dage ville jeg anbefale dig at have gode gammeldags kontanter med i lommen, for der skal nok være de sædvanlige smart-asses som blokerer kasselinjerne rundt omkring når først der går ged i tingene. I år kan vi så glæde os over det ikke kun sker lillejuleaftensdag, som ellers traditionelt også har været en dag med kortkaos når PBS’ systemer går amok…

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.