Barnløs – her er løsningen

Først lige min baggrund for at skrive denne artikel. Mine forældre var gift siden 29. marts 1968 indtil jeg kom til verden 14. april 1973. I over 3 år undrede mine forældre sig over, at de ikke kunne få børn. Min far var til kontrol med tælling af spermceller, og selvom tallet var lavt – som det i øvrigt også var hos TV-stjernen Bubber – så var der ikke nogen hindring for, at min mor kunne blive gravid. Løsningen for dem var en afbudsrejse til ferieøen, Kreta. Deres fokus var afslapning, og de havde så småt begyndt at tænke tanker i retning af at der måske slet ikke stod børn på programmet, men roen og afslapningen gjorde, at de rent faktisk fik bonus med hjem til Kastrup Lufthavn, nemlig mig.
Efterfølgende er det så også blevet til en lillesøster, og de har i dag syv børnebørn – fordelt på søsterens fire børn og mine tre.

Hvad kan du bruge dette til?
Når det gælder barnløshed er det i dag blevet en dyr affære at få fertilitetsbehandlinger. Brugerbetaling kommer ind alle vegne i vores sundhedssystem, og hvorfor skulle I ikke tage og følge dette eksempel hvis nu det kunne løse jeres udfordring med at få børn?

Metoden I kan bruge for at få samme resultat, kunne være at undersøge – via kalenderen – hvilke to tidspunkter det de næste to måneder kunne være bedst at afholde en sådan ferie. Skriv datoerne ned, og lad manden overtage. Når datoerne er skrevet ned er det nemlig SLUT med at tænke på børn.

Nu er opgaven så at holde øje med Spies’ hjemmeside, og tag en hvilken som helst afgang til en hvilken som helst destination, og fokusér på at hygge sammen. Hav et naturligt, og afslappet forhold til sex, og nyd hinanden når lysten kommer over jer, men tænk ikke over, at nu skal det sørme være. Tænk positivt på at nyde hinanden, og overlad tanker om barnløshed til alle andre stunder. Ferien SKAL være en nydelse.

Da I ikke skal tage hensyn til andet end at søge noget frihed på jobbet til at afholde en ferie eller to, så hold fokus optimistisk på at finde alle de ting der gør jer så afslappede som muligt. Jo nemmere I forholder jer til emnet, jo mindre vil jeres psykologiske forsvarsmekanismer arbejde imod jer. Jo mindre I ser barnløshed som et problem, jo nemmere bliver det så også at forholde sig afklaret til dette, hvis det nu ikke skulle lykkes.

God vind med projektet. Håber I får nogle dejlige børn I kan nyde mindst lige så meget som vi andre gør.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.