Så vender det…

Vi er knapt begyndt at nyde sommeren og varmen før vi må erkende, at så vender det… Dagene bliver kortere nu, og om ganske kort tid begynder vi at fornemme, at nætterne bliver længere. I mellemtiden er det på sin plads at glæde sig over, at vi har den varme del af sommeren foran os, og glæde os over de mange som netop nu nyder studenterhuer i forskellige farver. Stort tillykke til dem alle – og stort tillykke til de mange som nu afslutter folkeskolen, og er på vej over til nyt studiemiljø på gymnasier, handelsskoler og tekniske skoler rundt omkring i landet. 🙂

Det er helt nostalgisk at tænke over det er to årtier siden man selv var i samme situation med den blå hue.

Min ældste niece er selv iblandt dem i år – og der er en spændende vej forude på Sorø Akademi de næste tre år. Mette har meget at glæde sig til på sin færd gennem uddannelsessystemet, og hvis hun holder ord ender hun garanteret som super-dygtig advokat.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.