Tilfreds Windows-bruger

Faste læsere vil stensikkert huske, at jeg i flere år var en glad Linux-bruger. Faktisk så glad for open source, at jeg længe troede, at jeg ville skifte inden for et par uger da jeg fik min Packard Bell-maskine. Nu står jeg over for et skift fra 320Gb til 500Gb harddisk og en fordobling af ram. Ikke fordi jeg er spor utilfreds med maskinen eller styresystemet, men ganske enkelt fordi jeg i dag må erkende, at Windows 7 faktisk er blevet så godt, at jeg ikke rigtig gider gå “tilbage” til MacOS.

Indrømmet, den dag pladsen tillader stationær maskine står iMac 27″ først på ønskelisten, men det er ikke nogen absolut nødvendighed.

Microsoft har forbedret deres styresystem på alle punkter, og i dag er krigen mellem Linux-nørderne og Windows-brugerne nærmest afblæst, for alle argumenterne imod Windows er for længst gjort til skamme. Ikke fordi Linux-folket ikke havde ret i kritikken, men fordi rettelserne har ændret den stabilitet som tidligere manglet til et driftsstabilt system som klart imødekommer de ønsker græsrødderne netop kunne forvente af et tidssvarende operativsystem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.