Tilfreds Windows-bruger

Faste læsere vil stensikkert huske, at jeg i flere år var en glad Linux-bruger. Faktisk så glad for open source, at jeg længe troede, at jeg ville skifte inden for et par uger da jeg fik min Packard Bell-maskine. Nu står jeg over for et skift fra 320Gb til 500Gb harddisk og en fordobling af ram. Ikke fordi jeg er spor utilfreds med maskinen eller styresystemet, men ganske enkelt fordi jeg i dag må erkende, at Windows 7 faktisk er blevet så godt, at jeg ikke rigtig gider gå “tilbage” til MacOS.

Indrømmet, den dag pladsen tillader stationær maskine står iMac 27″ først på ønskelisten, men det er ikke nogen absolut nødvendighed.

Microsoft har forbedret deres styresystem på alle punkter, og i dag er krigen mellem Linux-nørderne og Windows-brugerne nærmest afblæst, for alle argumenterne imod Windows er for længst gjort til skamme. Ikke fordi Linux-folket ikke havde ret i kritikken, men fordi rettelserne har ændret den stabilitet som tidligere manglet til et driftsstabilt system som klart imødekommer de ønsker græsrødderne netop kunne forvente af et tidssvarende operativsystem.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.