Hvis politikere skulle vide noget om emnet…

Hvis politikere skulle vide noget om emnet – i den forstand at være uddannet inden for de områder hvor de udtaler sig – ville der blive lykkeligt tavst i danske medier. Sagt ligeud er det fantastisk at cand.polit’er har overtaget “retten” til meningsdannelse (læs: smagsdommeri), og i den forbindelse kan det undre noget at både Søren Pind og Pia Kjærsgaard harcellerer mod Malene Winds kritik. Det må gøre meget ondt på regeringens stolthed siden de farer sådan frem.

Malene Wind er nemlig ikke nogen hvem-som-helst, som lige får lyst til at udtale sig om grænsebomme. Hun arbejder rent faktisk med EU-ret og vores relation til EU.

I dag er der tydeligvis himmelvid forskel mellem hvem der gerne må udtale sig – for det må de facto enhver som støtter regeringen. Hvis nogen derimod formaster sig til at betvivle den førte politik, så hagler kritikken ned over vedkommende.

Tankevækkende?

Det burde føre til alvorlig vrede iblandt enhver selvstændig tænkende person, at regeringen misbruger sin magt på denne måde, for vi når ingen vegne hvis det kun skal være rygklapperne som får taletid i medierne…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.