Strauss-Kahn – et dumt svin

Dominique Strauss-Kahn er et dumt svin, uden ellers at ville genere de kære firbenede dyr. En elitær person som tror han kan gøre hvad som helst, og som tydeligvis har et forkvaklet syn på kvinder. Enhver der har boet på hotel ved, at der gøres rent om morgenen og formiddagen på værelserne. Hvis du ikke ønsker at blive forstyrret, eller ikke ønsker rengøringspersonalets hjælp på dette tidspunkt findes der et skilt med teksten “Please don’t disturb”…

Velkendt for alle, skulle jeg mene. 🙂

Når Strauss-Kahn er fanget i sit eget spindelvæv, så lugter det ganske fælt at skulle hyre en privatdetektiv for at undersøge stuepigens baggrund. Et noget spinkelt grundlag for at være en forkvaklet seksualforbryder at hun som stuepige skal generes fordi hun tillader sig at melde hændelsen.

Det gør desværre meget stor skade på franskernes image, og det er jeg yderst ked af.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.