Dollarkursen dykker

Det er ret voldsomt at følge dollarkursen. Jeg bemærkede lige, at min gadget på skærmen i dag fortalte, at en amerikansk dollar i dag koster 5,107 danske kroner. Der var engang hvor det at være millionær i dollars var noget “stort” – dengang lå dollaren i nærheden af 10 danske kroner pr. dollar. Kursen lå derefter i lang tid på 800, og nu er den amerikanske dollar snart nede under plovmanden pr. 100 dollars.

Dollarkursen vist på http://www.proinvestor.com/valuta/USD
Dollarkursen hentet i dag på http://www.proinvestor.com/valuta/USD

Der er forskel mellem dengang og nu, for den danske krone er naturligvis styrket gennem årene. Ubenægteligt faktum. Men alligevel fascinerende når historikken betragtes, for $-kursen har meget at sige som en af de store globale valutaer.

Alle ønskes en rigtig god søndag – håber I har nydt det gode vejr i dagens løb. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.